mandag 10. august 2009

ScRapp # 5 er ute

Scrappemania har vi liftet en av Ingunn aka Smultringunn sine flotte LO'er. Hun er vel mest kjent som dronninga av C&S, og det er ikke uten grunn! Ta en titt i bloggen hennes, så får dere se, ikke bare de fantastiske LO'ene hun lager, men hun tar noen fantastiske bilder også.

Jeg må si at jeg slet litt med denne, for sirkler er ikke helt min greie, men når det først løsnet, så må jeg si meg ganske så fornøyd. Gå inn i bloggen og se alle de flotte løsningene som de andre Maniajentene har laget. De som blir med har muligheten til å vinne flotte transparenter fra Transparent Touches. Fristen er 31.august.

Slik ble min løsning på liften

6 kommentarer:

 1. Nå skal jeg være helt ærlig her...Denne var RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!! Denne fikk min fulle oppmerksomhet på Mania igår altså;) WOW, rett og slett diggbar! Elsker kontrastene og måten du valgte å gjøre denne loen på. Tøft design

  SvarSlett
 2. Kjempestilig lift!!
  Knallhærlig farge!!

  SvarSlett
 3. Denne likte jeg også veldig godt! Kule, knæsje farger og tøft design.

  SvarSlett
 4. wonderful pageee, I love the little picture in black and white and the background! Great page!!!
  Big kissessssssssss

  SvarSlett
 5. Digger, digger digger!
  Farger, kontraster, sirkler, den krona og deeeeeeeeee flotte jentene da!!

  SvarSlett
 6. Denne er bare just my cup of tea, kjenner i magen at jeg vil lage en sånn, he he. Det som er så bra er at jeg alltid har syntes at gult er en skikkelig midt på treet farge, men nå i det siste har det forandret seg og her ser vi gult på sitt aller beste! Men er det DYMO strips eller? I så fall hvor har du funnet dem??

  SvarSlett