fredag 1. januar 2010

GODT NYTTÅR kjære scrappevenner!

Velkommen inn i 2010!

Nytt år betyr fornyelse og forandring for mange. Som dere ser så har jeg ordnet meg med ny header. Håper dere liker den.

Ellers har jeg bare ett nyttårsforsett (eller ... jeg har ett til, men det får jeg holde for meg selv *hehe*), og det er å blogge en gang i uken. *krysser fingrene for at det holder en god stund hvertfall*

Håper dere alle har hatt en fin feiring, og at dere går inn i det nye året med et håp om at det blir bedre enn det forrige (alt kan jo bare bli bedre, ikke sant?)

Legger ved noen av LO'ene jeg ikke viste dere i 200911 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg og dine. Så flotte lo'er du har laget. Du er utrolig flink. Gleder meg til du skal blogge en gang i uken.

  SvarSlett
 2. Godt nyttår Mi@!
  Gleder meg til å følge bloggen din dette året.

  Klem

  SvarSlett
 3. Godt nytt år mi@! GGleder meg til å følge bloggen din fremover. Superfin header. KAnskje jeg og skulle laget meg en ny. Hadde vært moro å møte deg også i 2010!!

  SvarSlett
 4. Så masse flott du har laget! KNALLFINE LOer!! Utrolig inspirerende! Må vel rydde scrappeplassen og lage noen greier jeg også!
  Godt kreativt nytt år!

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til deg også Marianne:) Bloggen ble najs den!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig kommentar! Ja jeg lager noen bokstaver selv, ja - ved hjelp av ProMarkertusjene mine! Så kjekt!!

  Men ellers går det nok mye i ferdigkjøpte bokstaver - men jeg regner med du mente de som ser selvlaget ut, ja... hi hi!
  klems

  SvarSlett
 7. Herlige Loer!! Jeg digger den lekne stilen din:)

  SvarSlett
 8. Godt nytt år til deg og dine. Vi sees vel snart?

  SvarSlett