søndag 3. oktober 2010

Skissedilla #80

Åjsann... her var det jammen langt mellom innleggene *blush*, og jammen er det ferie igjen også. Gosj som tiden flyr da! Jeg får bare unnskylde meg med at det har vært en veldig hekstisk ettersommer. Har fått en ny klasse og det er mye å sette seg inn i. I tillegg har jeg begynt på to nettstudier (matte og smartboard), og så har jeg blitt leder for svømmeklubben i tillegg til styrevervet i Lier idrettsråd. Så det skulle ikke mangle på fritidssysler, selv om jeg gjerne skulle hatt mye mer tid til scrappingen da. Men heldigvis skal jeg benytte noe av høstferien til være på scrappetreff.

Casakreativ er 1år i disse dager, gratulerer! Så nå skal de holde stort treff neste helg, og jeg gleder meg veldig til å treffe Casajentene og scrappe og skravle :-)

Siden jeg ikke har oppdatert på en god stund, så kommer det et liten "kavalkade" over de layoutene jeg har scrappet til Skissedilla. De ligger i rekkefølge med denne ukens bidrag først. 


3 kommentarer:

 1. Masse flott, nabo!!!

  Du må oppdatere litt oftere vettu! Ikke drive med sånne svømmegreier hele tida!!! hehe

  SvarSlett
 2. Du er søren meg en dårligere blogger enn meg!!
  Men liker det jeg ser;)
  Og gleder meg til helga!!

  SvarSlett
 3. Hei du snuppa!! Så herlig å se litt liv her igjen- hvis det kan være en trøst så er det dårlig med blogging på meg også. Scrapping for den saks skyld også- men satser på bedre tider etterhvert. Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre så kunne vi jo scrappa i lag. Med så mange felles interesser kunne det blitt gøy. Mine unger er og ivrige i svømmeklubben, og jeg er med i styret, i tillegg til at jeg skal i gang som instruktør- så det blir full fart i vinter:) Kos deg på casatreff- selv skal jeg feire bursdagen min med scrappetreff hjemme hos meg selv på lørdag- du får feire med meg der du er:)!!

  SvarSlett