søndag 25. oktober 2009

Skissedilla #31

God søndag alle sammen. 

Siden sist har jeg vært på Papirfesten  i Stavanger. Det var kjempekoselig, selv om jeg ble utsatt for en del practical jokes som Maria og Anette sto for. De sydde bl.a igjen kofferten min *dån* (men jeg fikk tatt litt hevn siste dagen, og omrokkerte i scrappesakene deres*hehe*). Det har blitt en slags gimmick hver gang vi er på treff sammen. Det var Lene som startet hele greia, og det begynte ganske uskyldig med at mobilen ble satt på et annet språk, men siden da har det bare utartet seg. Så hver gang jeg har vært ute og hatt en liten "kunstpause", så aner jeg aldri hva som møter meg. Det er til å bli paranoid av. *Venner å ha med seg i krigen liksom* Men, men, synes det er litt festlig også da, og hvertfall når jeg klarer å ta hevn *hehe*

Jeg var ikke så veeldig produktiv akkurat, men det er sånn det pleier å være på treff. Det blir mest scravling og tull & tøys. Men jeg kom hjem med to minialbum, og to LO'er, så det var vel ikke så halvgæli' etter tilsammen 27t med scrapping? Eller?

Tusen takk til Berit, Ingeborg og Lise for en fantastisk bra scrappe-husmor-helg!! *klem*

Skal få tatt bilde av minialbumene i løpet av uke og legge ut, men foreløpig har jeg denne ukas Skissedilla å vise dere. Har brukt restepapir (bortsett fra Hambleyarket) fra det ene kurstet jeg var på med Tracie Hudson, og malt med akrylmaling.

Slenger med forrige ukes Skissedilla også. Det er Lory, som er denne månedens gjestedesigner på Dilla som har laget skissen. Hun er et av de mest sprudlende menneskene jeg har truffet i scrappeverden. Et oppkomme av idéer, og så mye fargerikt og flott hun lager!


8 kommentarer:

 1. He he, tror jeg satt på nabobordet ditt på Papirfesten(2.bord til høyre inn av døren).Oppfinnsomme damer hi hi.
  2 flotte LOer du har laget:D #30 var skikkelig KOOL i pynten som passet så bra til bildet. "31 var bare diggbar i fargene altså, og jeg hadde virkelig sansen for pyntingen:-)

  SvarSlett
 2. Digger begge her men jeg falt totalt for den guuule, kuuule!!! WOW sier jeg!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Så utrolig kule LOer du har laget...
  Må si meg enig med Lula, at den gule var bare helt rå.

  Gleder meg til neste treff. klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en morsom, slitsom helg. Godt at du har vett vil å "blunke med lyset". To uberkule LOer i lekker Mi@-stil.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. He, he...spennende hel med andre ord :))
  Knall kule layouter........digger fargene og detaljene!!!!
  Du er en stor inspirasjonskilde!!!!!

  SvarSlett
 7. DIGGER den gule layouten din! Og så glemte jeg å si det til deg, men jeg holdt på å LEEEEE meg i hjel av "Tjukkebolla Feita" layouten du hadde med i konkurransen!! En sånn må jeg også lage!! Må bare leite frem et skikkelig fælt bilde først!

  SvarSlett
 8. Digger denne gule!!
  Knallflotte farger og stilig oppsett!

  SvarSlett