lørdag 20. desember 2008

New blog and award

Long time no see....
But finally I have two weeks off work. For those of you who doesn't know, I have changed job (again). I'm now back to teaching. Haven't done that since 2004, but I still got the hang of it :D

I've been quite busy, so I haven't been much around, but I have got an award from ruffa/Renee. Thank you for this nice award, and kind words Renee!


Things are happening around in Norwegian scrapblogs, and i like what I see!
The new blog Scrap the music in Norwegian is a new addition to the challengeblogs. And I loooove challenges *lol*

Check it out

6 kommentarer:

 1. Lykke til i ny jobb! Jeg er innom sånn på en førjulskveld med granbar i håret og en pepperkake mellom tenna for å ønske deg en riktig God jul. Takk for bloggen din og all inspirasjon du deler med deg!

  SvarSlett
 2. Lykke til i ny jobb! Jeg er innom sånn på en førjulskveld med granbar i håret og en pepperkake mellom tenna for å ønske deg en riktig God jul. Takk for bloggen din og all inspirasjon du deler med deg!

  SvarSlett
 3. Koselig å se at du er med på blogsukkertøyet hos Scrapping the Music - Norge. Håper vi får se deg igjen når vi starter med utfordringene :)

  Marle/Marit O_o

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  Moro å høre fra deg- for et herlig bilde av ungene:=
  Kos deg med ferie, og ha ei flott julefeiring.
  Vi skravles:)

  SvarSlett
 5. Titter bare innom for å takke for at du følger bloggen vår STM. Håper du slenger deg med når vi starter utfordringene nå i januar.

  Ha en fortsatt god jul, og et godt nyttår.

  Klem.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for julekortet Mi@! Utrolig flott bilde av barna. jeg skal ut å gå en tur i stormen her nå. Ønsker dere en flott nyttårsfeiring i morgen. Klem

  SvarSlett